Nu är det BioYra

"En ska bort"

PostkodLotteriet och SF Bio hyllar filmen och filmhistorien och du som älskar film har möjlighet att tävla om upp till 80 000 kr i appen "En ska bort". Under hösten kommer vi köra två specialronder i tv-programmet "En ska bort" med enbart film- och biorelaterade frågor och redan nu kan du börja förbereda dig inför dem. "En ska bort" är frågesporten som bara handlar om bilder. Det tävlande paret får se en rubrik och ett antal bilder. Den bild som inte passar ihop med rubriken är den som ska bort. De tävlande har chans att vinna upp till en miljon kronor.

Så fungerar "En ska bort" på TV

Varje fråga består av en rubrik och fyra bilder där den bild som inte passar till rubriken ska bort. Spelet är uppbyggt som en pengastege där det tävlande paret svarar på frågor. Ju högre upp de klättrar, desto mer pengar får de. Klarar de sig hela vägen genom samtliga 14 frågor vinner de en miljon kronor.

Spela ”En ska bort” hemma i TV-soffan

När ”En ska bort” sänds på TV kan du samtidigt spela i din mobil och tävla om upp till 80 000 kronor i appen. Du svarar på samma frågor som Rickard Sjöberg ställer till de tävlande i programmet, men du svarar i din egen mobil. Ladda ner appen här

Specialomgångar: BioYra!

Den 8/4 och 6/5 har du som älskar film och bio extra stor chans att prestera bra hemifrån tv-soffan. Då är det specialomgångar med enbart film- och biofrågor. Dessutom vinner de 30 personer som ligger högst upp i topplistan i appen varsin biobiljett! Träna med quizet här på sajten eller lär dig mer om kommande biofilmer på sf.se


Spana in aktuella erbjudanden från PostkodLotteriet här

Spela när du vill

Du kan också utmana vänner och andra spelare i appen och spela när du vill. Ladda ner appen här och välj Spela nu-läget. Här spelar du bara för att det är så kul, det finns ingen ekonomisk vinst.

Nyheter på bio


När Arthurs far mördas, griper hans farbror Vortigern kronan. Efter att Arthur berövats på sitt arv vet han själv inte om sin egen bakgrund och lever därför ett tufft liv i stadens gränder. När han en dag drar svärdet ur stenen, vänds hans liv upp och ner och han tvingas möta sanningen kring sitt riktiga arv, även om han gillar det eller inte.

Kapten Jack Sparrow är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

Ellen Ripley och resten av besättningen på fraktskeppet Nostromo är på väg hem till jorden när de snappar upp en SOS-signal från en främmande och okänd planet. När de väl landar där upptäcker de att allt som finns kvar är resterna av ett kraschlandat rymdskepp och att alla ombord är döda. Besättningen har ingen aning om vilken mardröm de har landat i.

Läs mer om höstens filmer och boka din biljett här

Laddar...